Anem a la Xina a trobar-nos amb la SARA //// Vamos a China a encontrarnos con SARA

miércoles, septiembre 20, 2006

A Beijing!

Avui volem cap a Beijing (Pekín). Serà la primera vegada que la Sara agafi un avió. Cada dia, cada minut és una nova experiència, una nova vivència. Tota una vida per endavant, tot un món per descobrir.

El nostre avió surt de Hefei a les 16:50 i arribem a Beijing a les 18:35 (les 10:50 / 12:35 a Europa).

Mica en mica, la tornada a casa cada vegada més a prop.

Hoy volamos a Beijing (Pekín). Será la primera vez que Sara suba a un avión. Cada dia, cada minuto es una nueva experiencia, una nueva vivencia. Toda una vida por delante, todo un mundo por descubrir.

Nuestro avión sale de Hefei a las 16:50 y llegamos a Beijing a las 18:35 (las 10:50 / 12:35 en Europa).

Poco a poco, la vuelta a casa cada vez más cerca.

1 Comments:

  • Hola familia, sóm la Cristina, l´Alexander i la tieta. Hem puc imaginar que el dia de avui no ha estat fàcil, amb el pensament de que la Sara s´ananava de la terra on va néixer, però al mateix temps amb la il.lusió de que cada vegada més us apropeu més a casa amb la Sareta. Papa Gori, quan arribeu a Sant Cugat la Sara veurá tantes cares noves, que quan la mama per un moment no hi sigui, es tirarà als teus bracos. Avui, ademés ja s´ha deixat acariciar per tú,super! La foto de la Sara amb el nyanyo és auténtica, està guapa hasta amb nyanyo! L´Alexander està histèric, només pregunta quan anem a Tamarit, diu que la Sara dormirà amb ell i que totes les seves joguines són també de la Sara incluit el Pio, fa moltes preguntes, li fa molta il.lusió això de tenir una cosineta! Aquest matí parlant amb el Rafael, em diu: podríamos ir a Amsterdam el jueves a recibirles en el aeropuerto! Una super idea del Rafael! El Rafael és pot agafar un dia lliure, la Cristina i l´Alexander podríen acabar dos hores abans les classes amb un justificant... d´aquí casa fins a Amsterdam tenim dos hores de cotxe, i em sembla que el vostre avió arriba cap el migdia... així ens podríem veure i fer-li un petó a la Sara (a vosaltres també) encara que només fos una horeta!! Penseuvos-ho i ens dieu alguna cosa!
    Ja falten menys dies per arribar a casa,només una setmana.Estic en contacte amb els papes,están bé,esperant amb il.lusió la vostra tornada.Un petó molt fort.

    By Anonymous Anónimo, at 20 septiembre, 2006 21:55  

Publicar un comentario

<< Home